UMS Web
University Management System Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia Erasmus students guide
Arheologie Sistemica
Institutul de Arheologie Sistemica
Moodle (cursuri ID)
Cursuri ID
RAEL
Quantis Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia
INTERNATIONAL STUDENTS

Student suport
Cursuri CISCO
Student suport
Cursuri CISCO
Data: 31-Mai-2016

În funcție de browser-ul utilizat pentru accesarea link-ului, se vor parcurge următoarele etape:

a) Mozilla Firefox – se va genera următorul mesaj: Your connection is not secure; se face click pe opțiunea Advanced, apoi Adaugă excepție și la final Confirmă excepția la securitate;

b) Google Chrome - se va genera următorul mesaj: Your connection is not private; se face click pe opțiunea Advanced, apoi Proceed to 193.231.35.81 (Unsafe);

c) Internet Explorer – din variantele afișate, se optează pentru Continue with this website (not recommended).

Menționăm că acești pași sunt necesari pentru a accesa certificatul digital instalat pe serverul INTRANET privind securitatea informațiilor.

Logarea în programul de evaluare a cadrelor didactice se face folosind la câmpul utilizator – codul numeric personal, iar la parola – ultimele 4 cifre ale CNP-lui. După logare, se accesează modulul Evaluare proces de învăţământ (deasupra stemei Universităţii din centrul paginii), moment în care se deschide o pagină cu disciplinele din planul de învăţământ pentru semestrul I. Se selectează cadrul didactic aferent fiecărei discipline (atât pentru curs, cât şi pentru seminar), din lista cadrelor Universităţii, după care se trece, efectiv, la completarea chestionarului. După finalizarea chestionarului, se face salvarea formularului şi se continuă, astfel, pentru fiecare disciplină în parte.

Centrul pentru Managementul Calităţii şi Strategie Instituţională din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vă asigură de confidenţialitatea chestionarelor. După finalizarea chestionarelor, fiecare utilizator va folosi butonul Ieşire, pentru anularea logării din baza de date.